FB PIXEL Регистрация на фирма | NB Profit

Регистрация на фирма в България от NB Profit

NB Profit ти предлага експертна услуга за регистрация на фирма.

Ако планираш да развиваш дейност в България, учредяването на търговско дружество е неизменна част от процеса.

Довери се на нашите експерти, които познават всички условия за създаване на фирма и са готови да ти съдействат и да те консултират по всички въпроси в тази област.

Регистрация на фирма от NB Profit

Счетоводна кантора NB Profit може да ти съдейства цялостно в процеса по създаване на нова фирма.

В случай че решиш да работиш с нас, заедно ще преминем през 3 основни стъпки за създаване на фирма.

Необходимо е да направиш следното:

  • Да се свържеш с нас и да направиш заявка за услугата откриване на фирма – няма значение къде развиваш бизнеса си, можеш да се свържеш с екипа ни по най-удобния за теб начин;
  • Да подпишеш комплект от документи за създаване на фирма, които ние ще подготвим и впоследствие ще придвижим напред;
  • Да ни върнеш документите подписани, за да ги депозираме пред съответните органи.

Регистрирай търговска марка с услугите на NB Profit

Поискай консултация

Изготвяне на документация

NB Profit ще подготви всички необходими документи за регистрация на фирмата в Търговския регистър, независимо от правната форма, дали е регистрирана по ДДС и други специфични особености.

Типът документи, необходими за учредяването на фирма, са различни, тъй като правната форма, видът дейност и други фактори изискват съответните документи.

Ако използваш услугите ни, всичко това става наша грижа – ще изпълним всички стъпки, за да се сдобиеш с нова фирма, с която да развиваш бизнеса си законно и спокойно.

Депозиране на документи

След като подготвим цялата документация за фирмата ти и необходимите документи са подписани, ние поемаме ангажимента да ги предоставим в ресорните ведомства.

Ще депозираме документите в Търговския регистър към Агенцията по вписванията.

След като преминат необходимите проверки на административно ниво и бъдат заплатени задължителните държавни такси, вече ще бъдеш горд собственик на фирма в България.

Консултации и представителство

В допълнение към нашата услуга по учредяване на фирма получаваш:

  • Консултация за избор на правна форма на търговско дружество – ние ще те консултираме за най-изгодния и правилен за твоята дейност вариант: създаване на фирма ЕООД, ООД, фирма ЕТ и др.
  • Представителство пред държавните институции, в които се осъществява регистрацията на фирма в България – Търговски регистър към Агенцията по вписванията, НАП и др.

След като фирмата ти е регистрирана по надлежния ред, NB Profit може да ти предложи и допълнителни услуги, свързани с управлението на бизнеса ти, в т.ч. осчетоводяване на дейността.

Често задавани въпроси

Да, всяко лице може да регистрира фирма в България, като следва установената от закона процедура. За целта може да се използва възможността за онлайн регистрация на фирма или да се отиде на място.

Процедурата по отваряне на фирма е сложен и трудоемък процес, свързан с подготовката на множество документи и процедурни особености.

По тази причина е добре да се довериш на експерти с опит в областта, които могат да направят това бързо, лесно и без излишни разходи за учредяване на фирма.

Да, като част от услугата по регистрация на дружеството ще направим и проверка за име на фирмата.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти