FB PIXEL Професионални ТРЗ услуги за твоя бизнес | NB Profit

Професионални ТРЗ услуги от екипа на NB Profit

Имаш нужда от професионални услуги за управлението на процесите, свързани със служители – трудови договори, заплати, осигуровки, болнични и други?

NB Profit предлага експертни ТРЗ услуги за твоя бизнес – ще ти съдействаме с цялата документация, свързана с назначаване на длъжност, съставяне на трудови договори и изготвяне на ведомости за заплати.

Докато ние се занимаваме с договори и документи, свързани с наетите служители, ти ще можеш да се фокусираш върху развитието на бизнеса си.

Заяви своите ТРЗ услуги сега!

Поискай консултация

Пълно обслужване на ТРЗ и личен състав от NB Profit

NB Profit ще ти предложи комплексни услуги за ТРЗ, както и подготовка на целия набор от документи, необходими за това.

Дейностите по изчисляване на заплата, изготвяне на платежни за заплати и подаване на осигурителни данни към отговорните органи (НАП и НОИ) са наша отговорност.

Услугите, които можем да ти предложим в това направление на нашата дейност, са:

Изготвяне на трудови договори и други документи

При наемането на работник и служител е необходимо да се изготви трудов договор (ТД).

Съгласно Кодекса на труда в него се регламентират основните задължения и отговорности за всяка от страните, посочва се размер на брутна заплата и т.н.

Към ТД се подготвя също така анекс (допълнение към ТД), длъжностна характеристики, оформя се трудова книжка и др. дейности, които са наша грижа, в случай че избереш услугите ни.

Изчисляване на заплати и съставяне на ведомости

Съставянето на ежемесечна ведомост за заплати е абсолютно задължително за всеки бизнес.

Ние ще се заемем с изчисляването на трудовото възнаграждение на всеки твой служител – ще пресметнем неговата нетна заплата, основна заплата, както и възнаграждение с потенциална бонусна схема.

Ще отчетем също така различни фактори, например болнични или отпуски, като във всяка ведомост ще включим и сумата за осигуровки за сметка на работодателя.

Ще ти предоставим цялата информация, от която се нуждаеш, и ще се погрижим за навременното плащане на трудовите възнаграждения на твоите служители и/или работници.

Обработка на трудови книжки

Ще се заемем и с оформянето на трудовите книжки при постъпване/напускане на твои служители и/или работници.

Това включва проверка на трудовия стаж и отразяване на промените.

Подаване на документи към ресорни институции – НАП, НОИ и други

Трудовите взаимоотношения са обект на контрол от страна на институции като НАП и НОИ, които се занимават с голяма част от административните процеси в работната среда.

Ние ще се заемем с подаването на всички видове документи и справки към тези институции, за да ти гарантираме гладък работен процес и да избегнем негативни последици за теб и бизнеса ти поради неспазени срокове или неправилно попълнени документи.

Ще се заемем още с:

  • Издаването на служебни бележки при поискване от служители и подаване към други ведомства;
  • Обработката на болнични листове и отпуски;
  • Оформяне на документи за пенсиониране за подаване към НОИ и всички други ТРЗ дейности.

Имам нужда от ТРЗ услуги за бизнеса си!

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Дейностите, които ТРЗ услугата включва, са не само необходимо, но и задължителни за всеки бизнес, който има работници и служители.

Ние сме опитни професионалисти, които предлагат услуги за комплексно счетоводно обслужване, в т.ч. и ТРЗ.

Цените, които можем да ти предложим, са достъпни, а наборът от дейности, които ще извършваме за бизнеса ти – съобразени с твоите нужди.

Да, макар че кантората ни е установена и извършва своята дейност в София, нашите услуги са достъпни за всички фирми в страната, независимо от тяхното местоположение.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти