FB PIXEL Счетоводни операции за електронно банкиране | NB Profit

Счетоводни операции за електронно банкиране от екипа на NB Profit

Нуждаеш се от експертни счетоводни услуги за управление на плащанията ти по електронен път посредством системата на банката, която обслужва бизнеса ти?

Счетоводна кантора NB Profit ти предлага тази услуга в пълнота и на достъпна цена.

Ние ще се заемем с управлението на всички операции за разплащания през банковия ти акаунт.

Гарантираме подготовката на необходимите счетоводни документи за извършване на операциите, както и навременното им счетоводно отчитане.

Избери NB Profit за управление на плащанията ти онлайн!

Свържи се с нас за използване на счетоводните ни услуги за е-банкиране

Поискай оферта

Електронно банкиране по всички правила на счетоводството от NB Profit

NB Profit извършва счетоводни услуги за електронно банкиране, като използва съвременните иновативни възможности, които спестяват време и усилия на всички.

С нашата услуга си спестяваш реденето на опашки и чакането в банковите клонове, тъй като ние се заемаме с електронното управление на твоите плащания.

Всички банкови трансакции – плащания към контрагенти, доставчици, държавния бюджет и др. – се извършват по електронен път.

При обработката им ние подготвяме целия набор от документи и ги отчитаме съгласно действащите счетоводни правила и законови разпоредби.

Плащания към контрагенти в пълнота и в срок, за да бъде бизнесът ти винаги изряден

Плащанията по фактура и/или друг документ (договор за предоставена услуга и т.н.) са неразделна част от функционирането на всеки бизнес.

Ще се погрижим всички трансакции да бъдат извършени в пълен размер и в срок, за да бъдат избегнати потенциални санкции и/или компрометиране на бизнес взаимоотношенията ти с клиенти и/или доставчици.

Плащания към бюджета по електронен път и с целия документооборот

Извършваме плащания на всички данъци, такси и осигуровки, дължими към ресорните държавни институции – НАП, НОИ и др.

Процесът е свързан с подготовката и прилагането на набор от различни документи за всеки тип плащане, което следва да бъде направено в рамките на точно определен срок всеки месец.

Можеш да разчиташ, че NB Profit ще подготви всички данъчни декларации, осигурителни справки и платежни нареждания онлайн.

Онлайн финансови и счетоводни операции – с услугите на NB Profit пестиш време и средства

Представяме ти иновативен начин за счетоводно обслужване и управление на плащанията ти към фирми, доставчици и бюджета изцяло онлайн.

С услугите на NB Profit за извършване на счетоводни операции с електронно банкиране получаваш:

  • Възможност да се фокусираш върху управлението на бизнеса си, като делегираш счетоводното обслужване на фирмата, в т.ч. и операции за плащане онлайн, на експерти в областта;
  • Сигурност по отношение на защитата на данните (вкл. за банкови сметки, клиенти и др.), с които се налага да оперираме при предоставянето на услугата;
  • Гаранция, че всяко искане за плащане по банков път ще бъде изпълнено в срок и ще бъде придружено от точния счетоводен документ, генериран онлайн и/или на физически носител.

Електронно банкиране и счетоводство от NB Profit

Поискай оферта

Често задавани въпроси

За ползване на услугата за е-банкиране, предоставяна от NB Profit, е нужно да ни предоставиш достъп до информация за банковия ти профил (сметка), както и за банката и/или банките, където са фирмените ти сметки.

Наш клиент може да бъде всяка българска фирма, независимо от извършваните дейности (дали предлага продукти, или услуги), която търси надежден партньор за счетоводство и управление на плащанията си в интернет.

NB Profit ти предлага повече от управление на плащанията със системата за електронно банкиране.

Ние подготвяме целия набор от документи, свързан с тези плащания, отчитаме съответните операции и архивираме документите ти за целите на отчетността, както и за евентуални данъчни проверки, ревизии и други форми на контрол.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти