FB PIXEL Данъчна защита за бизнеса ти | NB Digital

Данъчна защита с NB Profit

NB Profit предлага професионални услуги за данъчна защита на микро-, малки и средни предприятия, както и на големи компании в различни бизнес сфери.

Тъй като данъчното законодателство е сред най-често променяните законови уредби у нас, стриктното му следене е важно, за да бъдат избегнати санкции и финансови загуби за бизнеса ти.

Независимо от организационната структура на твоята компания, данъчните промени имат значително влияние върху бъдещите ти финансови ходове или бизнес решения.

Довери ни се и ние ще осигурим финансовата стабилност и успеха на твоята компания, предоставяйки ти професионална данъчна защита пред контролните органи.

Осигури своята данъчна защита сега!

Свържи се с нас

Пълна данъчна защита от NB Profit

Данъчната защита е комплексен процес, който включва изграждане на стратегии и предприемане на подходящи мерки, които осигуряват защита на интересите на данъчно задълженото лице в хода на данъчни ревизии или спорове.

Данъчната защита има за цел да гарантира, че данъчните задължения на лицето са законосъобразни и се предприемат точни и адекватни действия за разрешаване на проблеми, свързани с данъците на фирмата ти.

Когато ти предстои данъчна ревизия или имаш спор с данъчните органи, е важно да разполагаш с екип от експерти, които да защитят твоите права и интереси.

NB Profit ще ти предостави подробна информация за правата и задълженията ти в този процес, като ще ти осигури и представителство, и защита на интересите ти пред контролните органи.

В NB Profit:

Следим за спазването на сроковете за плащане на задълженията ти към бюджета

В NB Profit поемаме отговорността да следим за спазването на всички важни нормативно заложени срокове, свързани с данъците ти, и да ги плащаме навреме заедно с подготовката на нужните документи.

Прилагаме актуалните разпоредби на данъчните закони и сме на разположение да отговорим на всички въпроси, свързани с твоите данъци.

Предоставяме съдействие в хода на данъчните проверки и ревизии

Следим за спазването на процедурните правила и защитаваме правата ти по време на ревизии и други данъчни проверки.

Осигуряваме представителство и защита пред държавни институции като НОИ и НАП, когато бизнесът ти е обект на проверки, свързани с данъци, такси и други задължения към бюджета.

С цел бързо приключване на данъчната ревизия ще съдействаме на контролните органи, като съберем нужните документи и представим необходимата информация.

  • Съдействаме при подготовката на писмени обяснения, справки и други документи;
  • Участваме в срещи и обсъждания на установени при проверка проблеми, отразени в изготвените ревизионни актове;
  • Изготвяме проекти на възражения и/или жалби срещу издадени от проверяващите органи доклади и актове.

Консултации от експерти и абонаментно счетоводно обслужване

В NB Profit ще те консултираме по всички въпроси, свързани с данъчно облагане, подготвяне на документи за данъчни проверки и решаване на данъчни казуси.

В наше лице ще откриеш доверен партньор, който ще следи и ще отговаря за твоите данъци и ще ти осигури професионална данъчна защита пред ресорните ведомства.

Възползвай се от услугите ни за абонаментно счетоводно обслужване и подсигури спокойствието си да развиваш бизнеса си.

Абонаментно счетоводно обслужване от NB Profit

Свържи се с нас

Често задавани въпроси

Нашата услуга за данъчна защита включва консултации и съдействие във връзка с данъчните въпроси, свързани с бизнеса ти, при провеждане на данъчни ревизии и проверки.

Осигуряваме ти представителство и защита пред контролните органи (НАП, НОИ и др.) в хода на текущи проверки и ревизии.

Данъчната защита е от съществено значение за твоя бизнес, тъй като ти предоставя експертно съдействие и защита, когато дейността ти е обект на проверка от данъчните органи.

Данъчната защита има за цел да гарантира защита на интересите ти при проверка от контролните органи.

Данъчното планиране е свързано с изработването на анализи, стратегии и решения, насочени към оптимизиране на данъчната облагаемост и максимализиране на данъчните ползи.

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате полезна информация и оферти